Appareils et accessoires
Apples with cider sabayon sauce
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
white sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry alcoholic cider (see Tips)160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
969 kJ /
232 kcal
Lipides
6 g
Fibre
2.7 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Apple cake
1h
Cauliflower gratin
1h
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Apricot apple pie
1h 40min
Mystery soup
45min
Cheesy biscuits
1h 25min
Basic vegetable stock
1h
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Spring frittata
1h 15min
Zucchini slice
45min
Plum and cherry paste
5h 15min
Classic mushroom risotto
30min