Huevos Rancheros

Huevos Rancheros

3.8 35 évaluations
Prép. 35min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • cotija cheese cut into pieces (approx. 1 in.)
    2 oz
    2 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • fresh cilantro leaves (approx. ½ bunch)
    ½ oz
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • garlic cloves
    3
  • fresh jalapeño chili destemmed, deseeded, cut into pieces
    ½ - 1
  • yellow onion quartered
    3 ½ oz
  • olive oil plus extra to fry tortillas
    1 oz
  • canned diced tomatoes undrained (see Variation)
    28 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • sugar
    ½ tsp
  • large eggs
    6
  • canned refried pinto beans
    16 oz
  • corn tortillas (approx. 6 in.)
    6
  • ripe avocado cut into pieces (approx. ½ in.)
    1
  • sour cream to serve

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1121.1 mg
Protides 18.3 g
Calories 1672.1 kJ / 399.7 kcal
Lipides 22.7 g
Fibre 9.7 g
Graisses saturées 5.8 g
Glucides 34.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...