Appareils et accessoires
Blueberry Cobbler
Prép. 20min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
Blueberry Filling
-
fresh blueberries30 - 32 oz
-
sugar2 oz
-
corn starch1 oz
-
lemon peel no pith (approx. 1 lemon)½ oz
Biscuit Topping
-
all-purpose flour7 ½ oz
-
unsalted butter (approx. ¼ in.), plus extra to grease7 ½ oz
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
sugar4 ½ oz
-
plain whole milk yogurt4 ½ oz
-
turbinado sugar to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
259.1 mg
Protides
4.6 g
Calories
1935.7 kJ /
462.6 kcal
Lipides
22.8 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
14.1 g
Glucides
63.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peach Cobbler
2h 35min
Honey Blueberry Cobbler
1h 40min
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1h
Blueberry Coffee Cake
1h
Zucchini Bread
1h 15min
Goat Cheese Rolls
2h
English Breakfast Popovers
35min
Apple Fritter Bread
2h
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Crinkle Cookies
1h
Apple Cinnamon Cake
1h 45min
Pumpkin Butter
35min