Appareils et accessoires
Country Peach and Custard Pie
Prép. 35min
Total 1h 50min
8 portions
Ingrédients
Pie Crust
-
1 pie crust, chilled (9 in.)homemade pie crust chilled (9 in.)1
Filling
-
peaches sliced (½ in.), (approx. 4 peaches)15 oz
-
turbinado sugar, to sprinkledecorative sugar to sprinkle
-
heavy whipping cream10 oz
-
sugar5 oz
-
large eggs2
-
corn starch (approx. 4 tbsp)1 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
salt¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portions
Protides
4 g
Calories
1761 kJ /
421 kcal
Lipides
27 g
Fibre
1 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pies
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Dutch Baby Pancake
20min
Biscuits
40min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Boules d'amour (Coconut Snowballs)
1h
Pie Crust
5min
Peach Cobbler
2h 35min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Apple Cinnamon Cake
1h 45min
Homemade Pie Crust
1h 30min
Strawberry Shortcake
1h
Strawberry Shortcakes
45min
Breakfast Scones
30min