Appareils et accessoires
Vissticks met tomatensaus
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optionnel)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
26.16 g
Calories
1321 kJ /
316 kcal
Lipides
10.44 g
Fibre
2.06 g
Glucides
26.43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarische pizza
Pas d’évaluation
Cashew brood wentelteefjes
Pas d’évaluation
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Caramel vanille bourbon saus
Pas d’évaluation
Pompoen vingers
1h 30min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Beef Wellington
10h 10min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Marmercake
2h