Appareils et accessoires
Gevulde veggieslakken
Prép. 20min
Total 45min
10 stuks
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
5 g
Calories
243 kJ /
58 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
1 g
Glucides
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Groen gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Roodbruin gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Asperge-langoustine terrine
10h
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Garnituur van courgette
30min