Appareils et accessoires
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Prép. 15min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
771 mg
Protides
23 g
Calories
2730 kJ /
652 kcal
Lipides
33 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Goreng
40 min
Kokos Dahl
25 min
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Vegetarische chili
35 min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 min
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min
Amandelpap
10 min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Brak ocen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Quiche met Ricotta en Paprika
Brak ocen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min