Appareils et accessoires
Mediterrane groentepasta
Prép. 10min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
courgette uiteinden bijgesneden. Als ze groot zijn, in een ronde vorm snijden zodat ze in de mengbeker passen600 g
-
ui gevierendeeld100 g
-
verse peterselie4 - 5 takjes
-
rode paprika in stukken gesneden (4 cm)100 g
-
groene paprika in stukken gesneden (4 cm)50 g
-
aubergines in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
gedroogde champignons15 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen1 ½ tl
-
paprika, gerookt, gemalen3 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
987.2 mg
Protides
3.9 g
Calories
812.8 kJ /
194.3 kcal
Lipides
12.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
18.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Prime Board
Pas d’évaluation
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Pompoen Chai Latte
20min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Spaanse brunch
1h 15min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Kip tikka masala
1h 10min