Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
800
g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
ou 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen, enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 40 g olijfolie
- 300 g uien, in plakjes (1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g witte wijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2141.4 kJ / 511.8 kcal
- Protides
- 44.5 g
- Glucides
- 53.7 g
- Lipides
- 13.9 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodium
- 1399.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Linzensoep met spinazie
50 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Zoetzure tempé
Pas d’évaluation
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 godz. 40 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 godz.
Citroenslush met champagne
Pas d’évaluation
Vislasagne met courgette
1 godz.