Versions compatibles
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protides
- 48.4 g
- Glucides
- 51.9 g
- Lipides
- 15.9 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodium
- 2525.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Brak ocen
Portugees crème brûlée
25 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.