Versions compatibles
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protides
- 48.4 g
- Glucides
- 51.9 g
- Lipides
- 15.9 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodium
- 2525.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 godz.
Koolstoofpot met kalkoen
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 godz. 30 min
Vegan Caesar saladedressing
Pas d’évaluation
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 godz. 15 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Zalmsoufflé
1 godz.
Sapje van rucola en waterkers
Pas d’évaluation
XXL - Pompoensoep
50 min