Appareils et accessoires
Mallorcaanse vissoep
Prép. 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
901 kJ /
215 kcal
Lipides
8 g
Fibre
4.4 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb recepten
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Lamscurry
1h
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
350 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Dim sum 'Sieuw mai'
Pas d’évaluation
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min