Appareils et accessoires
Mallorcaanse vissoep
Prép. 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
901 kJ /
215 kcal
Lipides
8 g
Fibre
4.4 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb recepten
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Pas d’évaluation
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Tunesische Chorba
45min
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Tonijnkroketten
1h 30min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Hongaarse champignonsoep
30min