Appareils et accessoires
Steak au Poivre
Prép. 20min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
2301 kJ /
550 kcal
Lipides
44 g
Fibre
1 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min