Appareils et accessoires
Gnocchi Tricolore
Prép. 15min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
verse basilicum enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie25 g
-
tomaten uit blik800 g
-
suiker1 tl
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon2 tl
-
water100 g
-
Italiaanse kruiden1 el
-
gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
19 g
Calories
2397 kJ /
568 kcal
Lipides
16 g
Fibre
3.1 g
Glucides
85 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Snel op tafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Chilli con carne
35min
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Pas d’évaluation
Noten bolognese
35min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min