Appareils et accessoires
Tomato Basil Pasta
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water43 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
1619 kJ /
387 kcal
Lipides
17 g
Fibre
4 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis
Pescatarian Fish Friday
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Carbonara
40 Min
White Pesto Pasta
40 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 Min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 Min
Yellow Chicken Adobo
50 Min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 Std. 45 Min
Lemon Pasta
35 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Penne Bolognese
40 Min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
French Fries (Paul)
1 Std. 15 Min