Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli

Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli

4.9 45 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

Herb Butter
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
  • fresh dill leaves only
    2 sprigs
  • fresh sage leaves only
    3 - 4
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • fresh chives in pieces (1 in.)
    10
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter softened
    8 oz
Vegetables & Steaks
  • sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick)
    4
  • extra virgin olive oil plus extra to brush steaks
    1 oz
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • rosemary leaves only, plus extra to garnish
    1 sprig
  • potatoes peeled, cubed (1 in.)
    16 oz
  • water
    20 oz
  • broccoli florets
    12 oz

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1148 mg
Protides 49 g
Calories 3489 kJ / 834 kcal
Lipides 61 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 33 g
Glucides 25 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...