Appareils et accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Prép. 20min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz watersake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
1291 kJ /
309 kcal
Lipides
15 g
Fibre
0.5 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Basic White Long Grain Rice
35min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Boston Clam Chowder
55min