Appareils et accessoires
Carrot Pasta
Prép. 1h
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
-
water plus extra to boil pasta18 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to boil pasta
-
pasta sauce
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
25.7 mg
Protides
5.4 g
Calories
935.3 kJ /
223.5 kcal
Lipides
4.1 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
40.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Li'l Hands - Kids in the Kitchen
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Temaki Sushi
1h
Frozen Yoghurt Bark
Pas d’évaluation
Toasted Coconut Coffee
10min
Brown Sugar Syrup
20min
Cuban Sandwich
17h
Banana Peel "Pulled Pork"
30min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45min
Thai Iced Tea
2h 25min
Steamed Egg Cups
20min
Berry and yoghurt icy poles (12 months+)
24h 10min
Pour Over Coffee
5min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min