Cauliflower Potato Salad

Cauliflower Potato Salad

4.6 14 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 30min
6 portions

Ingrédients

Potatoes and Cauliflower
  • water
    32 oz
  • baby gold potatoes halved
    24 oz
  • cauliflower florets
    10 oz
Hard Boiled Eggs
  • large eggs cold
    5
  • water to fill to 1 liter mark
Pickle Mixture
  • red onion in wedges
    4 oz
  • celery in pieces (2 in.)
    8 oz
  • dill pickle spears, in pieces (2 in.)
    4 oz
Bacon
  • bacon in pieces (1 in.)
    6 oz
Quick Aioli
  • garlic cloves
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • mayonnaise
    8 oz
  • lemon juice
    1 tbsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • celery seed
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • fresh chives sliced, to garnish
  • ground paprika to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 557 kcal / 2330 kJ
Protides 13 g
Lipides 44 g
Glucides 27 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 10 g
Sodium 792 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...