Chicken breasts pizzaiola

Chicken breasts pizzaiola

4.3 29 évaluations
Prép. 10min
Total 55min
6 portions

Ingrédients

  • chicken breast fillets, skinless
    800 g
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ½ tsp
  • Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Fontina), cut into pieces
    200 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • onions cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • chopped tomatoes, canned or fresh
    600 g
  • stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • sugar
    1 tsp
  • dried oregano
    1 ½ tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 41 g
Calories 1386 kJ / 331 kcal
Lipides 16 g
Fibre 1.6 g
Glucides 5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...