Appareils et accessoires
Roasted Potato Salad
Prép. 10min
Total 1h
8 portion
Ingrédients
-
baby red potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions115 g
-
celery in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprigs
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
apple cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
566 mg
Protides
4 g
Calories
1059 kJ /
253 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BBQ Time Savers
8 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Meat feast pizza
1 Std. 30 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Zucchini and Bacon Risotto
35 Min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 Min
Strawberry margarita
5 Min