Appareils et accessoires
Vegetable Juice
Prép. 10min
Total 30min
8 portions
Ingrédients
-
fresh horseradish (approx. ¾ in. x ¼ in.)1 piece
-
garlic clove (optionnel)1
-
tomatoes, ripe deseeded and quartered24 oz
-
onion cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)1 oz
-
carrot cut into pieces (1 in.)1 oz
-
raw beet peeled, cut into pieces (optional)1 oz
-
green bell pepper cut into pieces½ oz
-
water2 oz
-
ice cubes3 oz
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
¼ tsp soy sauceWorcestershire sauce vegan¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
105 kJ /
25 kcal
Lipides
0 g
Fibre
2 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Facebook Live Favorites
74 Recettes
États-Unis
États-Unis
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut Milk
5min
Citrus and Carrot Juice
5min
Arugula and Strawberry Smoothie
5min
Fennel Digestive
10min
Immune Booster
5min
Antioxidant Detox Juice
10min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Matcha Hot Chocolate
15min
Sweet Beet
10min
Fruit Juice
10min
Spring Greens
10min
Mango and Turmeric Juice
10min