Appareils et accessoires
Tom Yum Goong
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
fresh lemongrass white part only, smashed3 stalks
-
fresh galangal (lengkuas) cut in thick slices40 g
-
kaffir lime leaves bruised10
-
bird's eye chillies (chilli padi) smashed10
-
straw mushrooms fresh or canned, cut in slices100 g
-
nam prik pao (Thai chilli paste)100 g
-
tomatoes (approx 1 tomato), cut in wedges120 g
-
shrimp broth (see tips)1200 g
-
prawns (approx 10-12 prawns), with heads and shells, deveined400 g
-
squid cleaned, cut in rings (0.5 cm)200 g
-
fish sauce4 tsp
-
lime juice60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
17.6 g
Calories
928.8 kJ /
222 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
2.2 g
Glucides
20.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Souper Star
10 Recettes
International
International
Spicy Asian
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mee Goreng Mamak
15 min
Masala Squid
25 min
Sambal Belacan
10 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Nasi Lemak
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 min