Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)

Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)

4.1 68 évaluations
Prép. 5min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • bird's eye chillies (cili padi), deseeded
    12
  • garlic cloves
    4
  • shallots
    50 g
  • fresh turmeric
    30 g
  • fresh lemongrass white part only
    2 stalks
  • fresh coconut milk
    200 g
  • water
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • chicken with skin and bones, cut in pieces (5 cm)
    800 g
  • dried tamarind piece (asam keping)
    1
  • baby potatoes cut in quarters
    300 g
    300 g Russet potatoes, cut in chunks (3 cm)
  • fresh basil leaves
    50 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 763 mg
Protides 48 g
Calories 2119 kJ / 507 kcal
Lipides 18 g
Fibre 7 g
Graisses saturées 12 g
Glucides 41 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...