Appareils et accessoires
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
white radishes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube1000 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1 piece
-
salt1 tsp
-
water1600 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
beef steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
coriander leaves chopped10 g
-
spring onions chopped10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
lime cut in quarters1
-
fresh mung bean sprouts100 g
-
chilli paste (optionnel) (sambal kicap) (see tips)1 - 2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1076.5 mg
Protides
9.6 g
Calories
652.7 kJ /
156 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
16.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sambal Tumis
1h 10min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Daging Merah
35min
Begedil Daging
30min
Ayam Masak Kicap
40min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min