
Appareils et accessoires
Vietnamese Lemongrass Chicken
Prép. 10min
Total 1h 5min
6 portions
Ingrédients
-
whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
garlic cloves minced15 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
cooking oil20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces2 stalks
-
shallots (approx. 1 shallot)50 g
-
fresh red chilli deseeded, chopped, to garnish½
Infos nut. par 1 portion
Calories
217 kcal /
907.9 kJ
Protides
15.6 g
Lipides
13.9 g
Glucides
7.3 g
Fibre
0.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Recettes
International
International