Appareils et accessoires
Mushroom Meat Sauce
Prép. 5min
Total 50min
5 jars
Ingrédients
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
2018 mg
Protides
41 g
Calories
1477 kJ /
353 kcal
Lipides
50 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet and sour pork ribs
40min
Lemon Chicken
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Dried Shrimp Sambal
55min
Rice Wine Chicken
30min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h