Luo bo gao (radish cakes)

Luo bo gao (radish cakes)

4.6 44 évaluations
Prép. 25min
Total 25h 20min
10 slices

Ingrédients

  • plain flour
    30 g
  • rice flour
    150 g
  • water plus extra for soaking
    1400 g
  • salt
    2 tsp
  • dried shiitake mushrooms
    4 - 5
  • boneless skinless pork belly cut into pieces (1 cm)
    50 g
  • Chinese white radish peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
    500 g
  • dried shrimp (see Tips)
    30 g
  • eschalots
    2
  • vegetable oil
    30 g
  • Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)
    2
  • caster sugar
    20 g
  • light soy sauce
    2 tsp
  • spring onions/shallots cut into thin slices
    2

Niveau

moyen


Infos nut. par 10 slices

Sodium 6903.4 mg
Protides 70.3 g
Calories 7416.2 kJ / 1765.8 kcal
Lipides 86 g
Fibre 16.6 g
Graisses saturées 23.8 g
Glucides 171.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...