Appareils et accessoires
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Prép. 5min
Total 1h 15min
15 pieces
Ingrédients
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
224 mg
Protides
2 g
Calories
515 kJ /
123 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Chicken porridge with century egg
30min
Hakka Yam Abacus
20min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Homemade Pandan Kaya
55min
Yam Rice
45min
Salted Chicken
5h 10min
Soy milk and Mantou buns
6h
Authentic Meat Floss
1h 40min