Appareils et accessoires
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Prép. 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingrédients
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
24.5 mg
Protides
3.8 g
Calories
762 kJ /
182.1 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hand Ripped Cabbage
20min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
All-in-one chicken congee
35min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min