Appareils et accessoires
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Prép. 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingrédients
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
24.5 mg
Protides
3.8 g
Calories
762 kJ /
182.1 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pineapple tarts
1h 30min
Onsen Eggs
50min
Traditional Mooncake
2h 15min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Vegetarian Beehoon
25min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Sambal Kangkung
10min