Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
TM6 TM5

Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce

4.8 ( 50 évaluations )

Ingrédients

  • 1800 - 2000 g kampung chicken (1 whole kampung chicken)
  • 1 tbsp rice wine
  • 1 tbsp salt plus ¼ tsp for sauce
  • 40 g fresh ginger cut in slices
  • 1500 g water
  • 20 g garlic cloves plus 2-3 cloves extra, smashed for steaming
  • 20 g shallots
  • 20 g cooking oil
  • 70 g fresh chives chopped
  • 30 g spring onions chopped
  • 10 g fresh coriander chopped
  • 45 g light soy sauce
  • 1 tsp toasted sesame oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
621 kcal / 2598 kJ
Protides
47 g
Lipides
44 g
Glucides
7 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
12 g
Sodium
1821 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives