Appareils et accessoires
Okra and meat stew (bamia)
Prép. 10min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
fresh okra stem ends removed1000 g
-
white vinegar3 tbsp
-
garlic cloves4
-
onions cut into quarters200 g
-
fresh coriander (optionnel) roughly chopped10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef cut into cubes (3 cm)300 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24.2 g
Calories
1556 kJ /
372 kcal
Lipides
17.6 g
Glucides
29.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Shrimp stuffed bell peppers
1 Std. 25 Min
Salmon kabsa
35 Min
Bamia (okra and meat stew)
55 Min
Spinach Fatayers
2 Std.
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Fatayer with Cheese and Mint
1 Std. 5 Min
Mini Laxpuddings
1 Std. 10 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min