
Appareils et accessoires
Chicken with red peppers
Prép. 10min
Total 1h 5min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
red peppers cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
fresh basil1 sprig
-
fine salt2 teaspoon
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh rosemary1 sprig
-
red chilli (optionnel)1 pinch
-
dried bay leaf1
-
anchovy fillets, in oil or brine, well drained2 - 3
-
chicken legs, skinless, bone in (thighs and drumsticks separated)700 g
-
lager beer100 g
-
vegetable broth (optionnel)50 g
-
ground white pepper1 pinch
Infos nut. par 1 portion
Calories
238 kcal /
996 kJ
Protides
22.7 g
Lipides
14.6 g
Glucides
4.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Focus on Poultry
10 Recettes
Suisse
Suisse