Chicken with red peppers
TM31 TM5 TM6

Chicken with red peppers

4.7 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 350 g red peppers, cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 sprig fresh basil
  • 2 teaspoon fine salt
  • 1 sprig fresh thyme
  • 1 sprig fresh rosemary
  • 1 pinch red chilli (optionnel)
  • 1 dried bay leaf
  • 2 - 3 anchovy fillets, in oil or brine, well drained
  • 700 g chicken legs, skinless, bone in (thighs and drumsticks separated)
  • 100 g lager beer
  • 50 g vegetable broth (optionnel)
    ou 50 g water + tsp vegetable stock paste, homemade (optionnel)
  • 1 pinch ground white pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
996 kJ / 238 kcal
Protides
22.7 g
Glucides
4.2 g
Lipides
14.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives