Versions compatibles
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protides
- 53 g
- Glucides
- 33 g
- Lipides
- 30 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Cheese mousse
10min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Chicken breasts with courgette topping
50min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Potato goulash
1h
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min