Versions compatibles
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g Greek yoghurt
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 28 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 5.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3hod.
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3h 30min
Naan Bread with Hummus (Hestan Cue™) Metric
1h 55min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Lemon chicken
50 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min