Appareils et accessoires
Vegetable Stock Paste
Prép. 20min
Total 50min
500 g
Ingrédients
-
Parmesan cheese (optionnel) cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions quartered100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (optionnel)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
dry white wine30 g
-
olive oil1 Tbsp
Infos nut. par 500 g
Calories
533 kcal /
2226 kJ
Protides
28 g
Lipides
29 g
Glucides
34 g
Fibre
18.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Discover Thermomix® Online
14 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande

Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande

The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande

We Can Work Magic Out Of Simple Things
35 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande

Your First Month Mixing
55 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande