Appareils et accessoires
Borscht
Prép. 15min
Total 50min
6 portioner
Ingrédients
-
persille, frisk leaves only3 - 5 kviste
-
tomater cut in pieces200 g
-
løg cut in pieces100 g
-
gulerødder cut in pieces100 g
-
rødbeder cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
kartofler cut in pieces (2 cm)150 g
-
rød peberfrugt cut in pieces (2 cm)100 g
-
hvidkål cut in strips200 g
-
vand1000 g
-
salt2 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
513 kJ /
123 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kogebog
146 Recettes
International
International
Min Kogebog
174 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Misosuppe med tofu
Pas d’évaluation
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Pas d’évaluation
Vietnamesisk pho
Pas d’évaluation
Miso kyllinge suppe
Pas d’évaluation
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Pas d’évaluation
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Pas d’évaluation
Aubergine cream soup
Pas d’évaluation
Kyllingelaksa
30min
Svampesuppe med vilde ris
Pas d’évaluation