Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 8 jajek
- 60 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g oliwy z oliwek
- 250 g pieczarek, umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
- 15 g masła
- ¾ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 szczypty tymianku, suszonego
- Infos nut.
- par 1 sztukę
- Calories
- 239.6 kJ / 57.3 kcal
- Protides
- 3.6 g
- Glucides
- 1.1 g
- Lipides
- 4.3 g
- Graisses saturées
- 1.4 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 110.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sałatka jarzynowa na Varomie
50 Min
Ryba po grecku
45min
Kurczak w galarecie
3h
Jajka faszerowane łososiem
45min
Warstwowa sałatka śledziowa
2 Std. 45 Min
Jajka faszerowane awokado
40min
Jajka faszerowane ziołami
45min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55min
Karp na słodko w galarecie
7h 35min
Portugalskie zielone jajka
50 Min