Miso Soup with Vegetables
TM6 TM5

Miso Soup with Vegetables

4.2 (86 évaluations )

Ingrédients

  • 10 g oil
  • 200 g fresh shiitake mushrooms, quartered
  • 150 g carrots, cut in matchsticks
  • 95 g leeks, cut in matchsticks
  • 900 g liquid vegetable stock
  • 40 g miso
  • 80 g water
  • 250 g firm tofu, cubed (1 cm)
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 6 spring onions, cut in thin slices (3 mm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
377 kJ / 90 kcal
Protides
6 g
Glucides
7 g
Lipides
4 g
Fibre
2.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives