Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce

Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce

4.1 113 évaluations
Prép. 20min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

Tofu
  • firm tofu diced (3 cm)
    680 g
  • garlic clove
    1
  • fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces
    5 - 10 g
  • olive oil
    10 g
  • balsamic vinegar
    10 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lemon freshly squeezed juice only
    1
Tomato and Aubergine Sauce
  • olive oil
    40 g
  • aubergines cut in pieces (2-3 cm)
    600 g
  • ripe tomatoes quartered
    600 g
    tinned chopped tomatoes
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp
Finalisation
  • olive oil for frying
    1 - 2 Tbsp
  • spring onions finely sliced
    4

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portions

Protides 16.4 g
Calories 1228 kJ / 294 kcal
Lipides 20.7 g
Glucides 10.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...