Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro

Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro

4.7 357 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 30min
4 portions

Ingrédients

Pasta and Filling
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • fresh basil leaves plus extra for serving
    20
  • ricotta cheese
    250 g
  • medium egg
    1
  • ground black pepper
    1 pinch
  • onions quartered
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    30 g
  • conchiglioni rigati (large pasta shells)
    16
  • water for cooking pasta
  • tinned chopped tomatoes
    600 g
  • sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Assembly
  • mozzarella sliced (1 cm)
    125 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 44 g
Calories 2813 kJ / 674 kcal
Lipides 39.9 g
Glucides 31.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...