Saag Paneer
TM6 TM5

Saag Paneer

4.1 (27 évaluations )

Ingrédients

Paneer

  • 1500 g whole milk
  • 4 Tbsp white vinegar

Spinach

  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 50 g onions, halved
  • 15 g garlic cloves
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 100 g single cream
  • 400 g fresh spinach leaves
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • lemon juice, to taste
  • vegetable oil, for frying

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1678 kJ / 401 kcal
Protides
16 g
Glucides
28 g
Lipides
26 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives