Appareils et accessoires
Fresh fennel salad
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)1
-
green apple skin on, cut into quarters1
-
cucumber cut into pieces (3 cm)100 g
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
apple cider vinegar2 tsp
-
olive oil1 tbsp
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
124.3 mg
Protides
1.4 g
Calories
346.3 kJ /
82.4 kcal
Lipides
4.8 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
6.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Asparagus and broad bean salad
25min
Superfood salmon salad
1h 5min
Zucchini soup
25min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Raw cauliflower tabouli
30min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Miso coleslaw
20min
Carrot, feta and mint salad
40min