Appareils et accessoires
Basil sorbet (palate cleanser)
Prép. 10min
Total 10min
8 portions
Ingrédients
-
caster sugar to taste130 - 150 g
-
pine nuts60 g
-
lemons (approx. 2), skin thoroughly washed, ends trimmed, deseeded and cut into quarters (see Tips)170 g
-
fresh basil leaves (approx. 1-2 bunches) (see Tips)20 g
-
ice cubes700 g
-
water50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4 mg
Protides
1.2 g
Calories
546.8 kJ /
130.1 kcal
Lipides
5.3 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
19.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Aperol spritz sorbet
8hod. 20min.
Lupini cheese
3hod. 20min.
Asparagus and pipis (clams) risotto
1hod. 30min.
Mushroom ragu with polenta toast
1hod. 40min.
Taramasalata
15min.
Beurre blanc
15min.
Fennel, asparagus and camembert salad
30min.
Champagne crème brûlée
2hod. 25min.
Risotto with lemon, thyme and feta
30min.
Risotto verde
45min.
Tapenade
10min.
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min.