Appareils et accessoires
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Prép. 10min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
384.7 mg
Protides
11 g
Calories
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Lipides
27 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
13.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Fattoush with grilled haloumi
5h
Yellow chicken curry with rice
1h
Wimbledon strawberry fool
1h 15min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Cauliflower Mash
25min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Keto Cauliflower Stuffing
1h 15min