Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Baharat Karışımı
- ½ tk muskat, toz
- 1 silme yk karabiber, taze toz
- 1 yk kişniş tohumu
- 1 yk kimyon tohumu
- 1 yk karanfil
- 1 çubuk tarçın
- 10 kakule bütün, yeşil
Tavuk
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 900 g su
- 1 tk tuz
- 300 g pirinç, yıkanmış, durulanmış
- 700 - 800 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 30 g dolmalık fıstık, çiğ
- 30 g soyulmuş badem
- 30 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 4 - 5 dal kişniş yaprağı, doğranmış
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 2158 kJ / 513 kcal
- Protides
- 3 g
- Glucides
- 44 g
- Lipides
- 22 g
Recettes alternatives
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Pas d’évaluation
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Tavuklu Pilav
1h 10min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Pas d’évaluation
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35min
Kıymalı Kabak Graten
50 min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h