Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers

Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers

4.7 303 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

  • water for cooking pasta
  • macaroni pasta
    225 g
  • white bread quartered (approx. 25 g)
    1 slice
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • plain flour
    40 g
  • semi-skimmed milk
    340 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • chorizo diced
    100 g
  • fresh basil leaves roughly chopped
    10 g
  • preserved red peppers thinly sliced
    70 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1028.5 mg
Protides 33.3 g
Calories 3073.9 kJ / 734.7 kcal
Lipides 38.1 g
Fibre 2.8 g
Graisses saturées 19.8 g
Glucides 60 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...