Appareils et accessoires
Beef Madras
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil plus 2 Tbsp20 g
-
braising steak diced (2 cm)600 g
-
Madras curry powder2 Tbsp
-
tomato purée50 g
-
water or enough to cover meat300 g
-
½ tsp meat stock paste, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
lemon juice2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
298.9 mg
Protides
22.5 g
Calories
982.1 kJ /
234.7 kcal
Lipides
14.5 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
4.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Cheat Days
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Chicken Garam Masala
50min
Quick Lamb Dhansak
45min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Quick Lamb Dhansak
50min
Butter Chicken
50min
Pork Vindaloo
4h
Kofta Curry
1h 10min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Chicken Jalfrezi
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h