Appareils et accessoires
Lamsspiesjes
Prép. 20min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (optionnel)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
1611 kJ /
385 kcal
Lipides
26 g
Fibre
2 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Samen thuis genieten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met fruit en yoghurt
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Broodkruimels
5min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Pas d’évaluation
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Kip met citroen
50min
Krokante olijven
1h 30min
Karamelijs
Pas d’évaluation
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Indiase mosterd
Pas d’évaluation