Appareils et accessoires
Tahini and Beetroot Dip
Prép. 5min
Total 1h 15min
8 portions
Ingrédients
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8 g
Calories
910 kJ /
220 kcal
Lipides
17.6 g
Glucides
5.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Demo Recipe Cards
52 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Middle Eastern
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
White Bean and Feta Dip
5min
Pissaladière
1h 30min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13h 30min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Carrot and Coconut Salad
5min