Appareils et accessoires
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
Prép. 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves onlyfresh mint leaves only2 sprigs
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20 g
Calories
1164 kJ /
277 kcal
Lipides
16 g
Fibre
2 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of the Med
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Greek Feast
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30min
Chicken in Yoghurt
1h
Tuna Fishcakes
1h 15min
Salmon Dill Muffins
45min
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Paleo Lasagne
55min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Rolled Salmon Pancakes
45min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min